Contactgegevens

Vers Fruit Bezorging in de Omgeving Oss-Den Bosch, Schijndel-Boxtel

Bij Smits Good Food zijn we gepassioneerd over het bevorderen van een gezonde levensstijl en het bieden van gemak aan onze klanten. Daarom bieden wij een handige bezorgservice voor vers fruit, zowel aan bedrijven als particulieren, in de omgeving van Oss-Den Bosch, Schijndel-Boxtel*.

Ons doel is om de dagelijkse inname van vitamines en mineralen te bevorderen door hoogwaardig, vers fruit rechtstreeks bij u thuis of op het werk te bezorgen. Met ons ruime assortiment aan (seizoensgebonden) fruit bieden we een uitstekende variëteit en kwaliteit, zodat u altijd kunt genieten van de beste smaken.

Bezorging vindt plaats op maandag, woensdag en vrijdag, zodat u op regelmatige basis van een verse voorraad fruit kunt genieten. Het enige wat u als particulier hoeft te doen, is een appje sturen met uw bestelling, en wij zorgen ervoor dat het fruit zo snel mogelijk bij u wordt afgeleverd. Als bedrijf kunt u ook mailen of bellen.

Bent u een bedrijf dat graag zijn werknemers wil verwennen met een gezonde traktatie op kantoor? Of bent u een particulier die de gezonde levensstijl wil bevorderen? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens, en wij helpen u graag verder!

Telefoon: 06 – 53 22 34 35
E-mail: info@versengezond.nl

We kijken ernaar uit om van u te horen en u te voorzien van heerlijk vers fruit!


* Wij bezorgen in de gemeente: Oss, Heesch, Berghem, Vinkel, Nuland, Geffen, ‘s-Hertogenbosch, Maren-Kessel, Rosmalen, Kruisstraat, Vught, Sint-Michielsgestel, Den Dungen, Berlicum, Schijndel & Boxtel

Smits-good-food-logo